gatalgatal

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 9 September 2011

:: gaji o0 gaji~

assalamualaikum :)) hye ~ hee,,

raye dh nak abes ,, tpy gaji bwu kuar ... aiiya kering dowh poket slame sbulan ... hahah ~! .. seb bek time gaye aq pat wet auw ,, la0 ta ... mne na cekau wet na bli phone bwu .. ahah ~! .. yeah gaji kuar ... snang hati beb ~! ... hari rabu 7/09/2011 gaji ku kuar,,,actly gaji aq 364.22 sen ..but dh tolk c0z late msok kje ,, dlm 8.62 sen kott ,,, then tarik wet pnjam so aq pat lah dlm 305.60 sen ,,, ahah ~! 3ratus ttap ade dlm tangan ,,, then mse uw aq pat wet time lom rhat ,,, so ble rhat aq kuar lah gy tgok nset ,,, cdang na tgok je .. but akk ekin ckp bli twos larh ,,, so aq un bli larh ,, mule2 na bli nset samsung corby tu auw ,, dlm 260 jek ,, but aq t'nmpk lak nset mcm akk ekin ,, aq bkenan ,, so aq bli lah ,, sony c902 ,, yihHa ,, pat bli phone bwu ,,, aq egt an nt ade wet ket na bli nset samsung corby uw lak ur ,, nset uw tade 3G but ade wifi ,,, hahah ~! touch screen lak uw auw ,, hee ,,, so kaly nie aq kje pai blan 10 kott ,, pat gaji bhenti ur ,, na bli nset pnye psl lah kan ,, so kje lah dlu ...


phone nie camre dy 5.0 mega pixel ,, gler terang ,, ade 3G tpy lom aktif an ag ur ,, cipot tol ,,


phone nie lak ade wifi ,, touch screen lak uw tpy tade 3G ,, ag 1 camre dy biase jerk ,, 3.2 mega pixel ,, tape satu ari nt aq akn bli jugk yg nie ,,, mnt dowh ,, comel gler ,, ekot an ari tu na angkt due2 tpy bajet ta ckup ,, so ble stu dlu larh ,, hee ,,, tgu gaji bln nie pnye bwu pat bli ,, aiyaa ,, sbo jela ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

together

together
ecam eyna

Followers